Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/b/a/jysk-akku.dk/httpd.www/libraries/fof30/Input/Input.php on line 99 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/b/a/jysk-akku.dk/httpd.www/libraries/fof30/Input/Input.php on line 99 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/b/a/jysk-akku.dk/httpd.www/templates/gk_esport/lib/menu/GKHandheld.php on line 77 Forbrugsbatterier ved Esbjerg, Kolding & Fredericia - Stort udvalg HER

Jysk Akkumulator

Register Login

FORBRUGSBATTERIER

Køb dit forbrugsbatteri af en specialist

Vi hos Jysk Akkumulator Service har specialiseret os inden for bl.a. forbrugsbatterier. Vi har indgående kendskab til de produkter, vi udbyder, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige forbrugsbatteri til din maskine og dit formål.

Vi har adresse i Esbjerg, hvorfra vi dagligt servicerer mange glade kunder fra hele landet.

 

Vi fører flere forskellige typer forbrugsbatterier

Hos os kan du finde de mest populære, anerkendte former for forbrugsbatterier på markedet. Vi tilbyder:

 

 

Hver batteritype har særlige fordele. AGM batterier har stor kapacitet uanset forbruget og kan også placeres på siden, da syren absorberes i en glasmåtte. Denne type batteri er dog dyrere end fx åben syre batterier. Åben syre batterier leverer en høj strøm i kortere tid og tåler mindre kraftig afladning. Gele batterier består ikke af flydende væske som åben syre, men gele. Derfor er vedligeholdelse ikke nødvendig, og det kan også ligges på siden. Gele batterier er dyre i indkøb, men holder også til mange afladninger og til et vidt spænd af temperaturer. Rør-/panserplade er også nogle af de batterier, der kan tåle at aflades flest gange.

 

Fælles for alle forbrugsbatterierne er deres lange levetid. Forbrugsbatterier er forstærkede på levetid i forhold til startbatterier til biler. De er lavet med det formål at kunne holde til en vedvarende belastning, at kunne aflades meget og gentagne gange.

 

Hvad bruger du batterierne til?

Forbrugsbatterier betegnes også fritidsbatterier grundet den almindelige brug af dem. De kan bl.a. bruges til alarmer, gaffeltrucks, palleløftere, gulvvaskemaskiner, golfvogne, fodervogne, campingvogne, både, traktorer, mejetærskere og meget mere.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 10 01 34 og høre mere om, hvilket forbrugsbatteri, du bør vælge.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Copyright Jysk Akku © 2013 Powered by Adsoft-solutions.com

Top Desktop version